Gladiatorerna


Dom hänger i armarna och på huvuderna och plaskar ner i bassängen och puffas med kuddar och kramas. Nu är dom 3 mot en liten plutt och hon kämpar och kämpar, hon klarade det! :D Det ser så kul ut, men jag hade nog haft jätteont och deffinitivt drunknat.
"Det kanske inte alltid är lätt, men man får bannemej aldrig ge upp" sa hon nu som en kaka på moset :) Vilken stjärna!
Hon sa inte bannemej men jag la till det för att det lät mycket coolare på engelska så jag läre ju flascha till det lite jag med.

Idag har jag jobbat och eftersom Sanna had e med sin världens finaste mosade kullerbytterullade muffins med fina pärlor på så har jag bestämmt mig för att följa med henne till IKEA och Valbo imorron :) Det kommer bli jätteroligt och vi ska äta kotlettrad på Ajkeeja. (småländska)

Igår var Matte och jag på shoppingrunda. Vi var bl a på Barnens Hus igen och jag höll på att skratta ihjäl mig bara av att kolla mig själv i spegeln med diverse underbara masker :D Haha, det va rt en kanin med skitfina tänder och en annan skitsnygg. Hahaha jag dör av att tänka på dem. Vi var in på Dollar och jag rulla runt med en korg i heela butiken. Det enda jag hitta var dödskalleballonger men dom fick jag inte köpa för jag hade handlat för lite sa Matte :( Man vet ju inte vad han vill med ekonomin. Handlar man för mycket får man smäll och handlar man för lite kan man glömma det..
Dessutom besökte vi ÖB för första gången på länge och Matte sa åt mig att jag INTE fick gå bakom julsakerna. Jag sprang dit och fick syn på något underbart, JULMUST!!!!! Fick bara handla en och nu har jag druckit upp den så imorgon ska jag dit och köpa en mer. :)

Min kloka sambo har också kommit på att imorgon ska vi ha Säsongsavslutning på grillen? Jag har gjort klart för honom att vi tjejer ska kolla på idol, han och Einar får gärna stå ute i kylan. Det verkar vara helt okej.. Jag längtar.

I helgen ska jag annars jobba. Det går nog för sig.

Snart är det Halloween allihop :) Jihooooo!

Jag har allt



"Som solen går upp långt bort i öst
och gör så att livet lever
Är känslan som stannat kvar I mitt bröst
jag har allting- jag behöver"


Jag är dålig på att skriva.. Jag hittar liksom inga ord. Varje dag hittar jag roliga nyhetsartiklar eller de säger något tok i telefonen på jobbet och jag tänker, nu ska jag komma ihåg att skriva en rolig blogg om detta tok. Sen rinner det av mig lika fort igen.
En sak som är säker och som aldrig rinner av mig är känslan av  längtan och saknad efter min familj, alla mina vänner, barndomshemmet jag aldrig kommer sätta min fot i igen och dagarna jag satt i skolbänken då allt var enkelt och tryggt. Det är därför jag alltid skriver om det för den känslan försvinner liksom aldrig.

Det är den känslan som alltid finns inom mig och vissa dagar blir den starkare än andra, det är nog då jag skriver för då får man liksom ur sig det lite för stunden.

Jag har allting jag behöver, det är så sant. Men jag önskar att inte massa dagar gick till spillo som jag egentligen skulle kunna spendera med någon jag saknar istället för att sitta och bli utskälld av människor, istället för att sitta och lusläsa Aftonbladet i brist på annat att göra, istället för att ... bla bla..

Livet är hårt.. Suck, haha. Snart är det jul och det längtar jag till mer än något annat. Får jag inte min semester då som jag ansökt om i början av september så dör jag för då ska jag hem. Det var 2 år sedan jag firade jul hemma och detta året är allt planerat sedan i somras. Jag har sparat min obetalda semester. Haha, usch jag ser framför mig hur min värld går under om jag inte får vara ledig, jag slutar aldrig gråta i så fall.. :D
Äsch då, det får vi inte tro :)

Sen så ska jag också berätta att jag älskar mitt bo, vår egen lägenhet. Vi har gjort om allt precis som vi vill ha det och varje gång någon säger att här är fint och mysigt så blir jag så glaaaad. Jag vet inte hur många gånger i veckan jag säger till min Mattis "vad fint vi har det". Han lyssnar nog aldrig men det är den känslan jag har. Här känner jag att allt är mitt och detta är min plats.

Nu sitter jag här på min divan i min älsklingsoffa på Pilgränd. Jag har allt jag behöver och lite till. Idag har jag ringt till alla i min familj och imorgon ska jag skriva lite kort så att jag försäkrar mig om att alla som inte följer "mitt liv på internet" vet om hur mycket de betyder och att jag saknar dem jämt.

Gonatt mina bästa vänner. love

RSS 2.0