Julfeeling tack


Från en av förra årets många julbakdagar.

Två veckor och två dagar till julafton men vart är julstämningen?
Jag som älskar att köpa julklappar, att slå in snygga paket och göra massor med julgodis.
Dricka glögg och äta lussebullar minst en gång om dagen.. Skriva massa julkort, julpynta och julpyssla.
Nu finns inga lussebullar, lusten till att göra några är som bortblåst, jag hittar inga fina julkort i affärerna och jag känner att varje liten gång jag försöker med något av alla dessa underbara saker som hör julen till så tänker jag bara "nej jag hinner inte, jag orkar inte."
Igår hittade jag i alla fall mina tomtar som jag trodde jag glömt hemma hos mamma och då blev jag lite mer jullycklig. Jag har placerat ut dem lite här å där så de kan sitta och sprida lite julstämning.

På min lediga onsdag tänker jag ge julen en till chans att inspirera mig. Antingen åker jag och handlar julklappar eller så bakar jag massa julgodis och DÅ måste julfeelingen komma. Det är ju till och med snööööööö för sjutton! Kom igen nu Helle..

Omg jultacopajen tog kål på mig..

Idag har jag i alla fall tagit tag i mitt hårliv och klippt till det och färgat det. Då känner man sig lite piggare och gladare.
Den där roliga perioden som brukar komma en gång i månaden för kvinnor som jag bara har några gånger om året har lyckats komma nu, samtidigt som jag fått en jäkla blåsa i munnen. Det är fasen ingen rolig kombination vill jag bara hälsa den som bestämmer över hela jorden.. Inte för dem som måste umgås med mig heller, så låt oss slippa lida och ta åtminstone bort den där jäkla onda blåsan! :(

Ellen håller på och tjatar om att vi ska gå på en bio imorgon som handlar om kärlek och en kär vampyr.. Den verkar ju skitdålig men hon är tjatig den där Pellen. I och för sig har jag ju inte mycket annat vettigt för mig efter jobbet så jag kan bli lättövertalig eventuellt.

Ännu en underbar tokhelg är över och jag har knappt hunnit smälta den, men nu planerar vi nästa :) Sista helgen innan vi åker hem i 9 dagar för att fira jul. Den läre innehålla mer julmys, fest och sällskapsspel med några av de allra bästa. Det börjar bli lite av en tradition och den kommer nog aldrig bli tråkig!

Nu pratade jag precis med mamma som berättade att Sophie fått komma hem! :) Hon är inge pigg och hon har ont men att hon får vara hemma är i alla fall ett tecken på att hon blir bättre.

Nej men lite glögg skulle kanske göra susen nu :) Sen ska jag måla naglarna och titta på Andra avenyn.

Lots of love

RSS 2.0