Lite större imorgon

Scccchnyggt

Igår var jag ledig, det var väl en himla tur jag märkte i sista stund. Fast att vara ledig innebär ju att vara mer upptagen än när man jobbar, dessutom när man råkar fylla år i veckan och måste ha kalas.
Så igår när jag vakna skutta jag upp och bädda sängen och plocka ihop lite kläder och städa ihop i vardagsrummet. Sen gjorde jag gomackor med biff sen i förrgår, avocado och brieost. Mums! Efter frukost blev det en sväng till Barnens hus där jag köpte 2,4 kilo godis som jag ska ta med åt mina söta jobbarkompisar bara för jag fyller år imorgon. Det har varit ett jäkla liv på dem fast jag tycker de borde baka tårta och grejer åt mig, men det lär ju aldrig hända så jag ger mig :P
Sen åkte vi till Rådis och beställde en stor hallontårta tills kalaset imorgon. Efter det gick vi en sväng på stan och handla lite hårfärg, läppstift, 2 böcker på bokrean, jeans och 2 blommor. Jag blir alltid lycklig när jag köpt blommor. Då vart det brottom hem och pyssla med krukorna och blommor som skulle byta fönster och kruka osv, viktigt det där förstår ni. :)
När ommöbleringen av blommor var klart baka jag mumskaka, städade och Matte tvättade. Eftersom jag fått för mig att min hårfärg blivit lite tokig (fast jag får komplimanger om den väldigt ofta) så slängde jag i hårfärg på flinten pch satte mig vid datorn och lugna ner mig lite efter en stressig dag hit och dit. Kvällen slutade i sängen med, hör och häpna, EN BOK! Vad hände då? Jaaa ni, ibland kan jag också överaska :) Jag som älskade att läsa, ska försöka lära mig att slappna av igen. Finns ju inget mysigare att göra på kvällen innan man somnar..

Å vad tänkte alla nurå. Nåja.
Idag har jag jobbat och ikväll blir det kalas med Mattes familj och släkt och sen tjatar vissa om utgång men det kan ju disskuteras länge och väl. :)
Jag hade fått post idag. Ett fint kort från moster med familj å fy vad jag längtar efter dem när jag läser den där handstilen. Den minns jag ända från jag var liten. Och två kuvert från mamma och mormor, också med de där bekanta handstilerna. Mamma som ALLTID SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER och mormor med sin mysiga kurviga blekingeskrivstil :P Haha. Åå jag saknar dem allhiopa.

På fredag kan det bli fest eller mys med några stjärnor. Och på lördag bär det av mot Stockholm för shopping och Metallica i Globen. Gissa vad jag ser mest fram emot ;) Vi ska övernatta på nån liten båt som ser himla mysig ut. Det blir kanonroligt känner jag på mig! :)

Nu ska jag tända lite ljus och titta mig i spegeln innan gästerna kommer och ikväll lutar det nog åt en liten utgång kanske efter mycket övertalning... :)

Saknar mina nära och kära. Jättemycket! Snart är det sommar med grillkvällar, äventyr, semester och resor landet runt. Gissa om jag längtar!

XO XO från HellisPytte

RSS 2.0