7 december 2007 - Satisfied

image7

Ibland blir man sådär nöjd i magen och bara hur glad som helst att allt är som det är. Jag är hemma efter en knepig jobbdag med en del strul och 1,5 timmes övertid. Jag har duschat och fixat håret, sminkat mig och gjort mig klar för en underbar fredagkväll med idolfinal! Svärmor lagat mumsig fredagsmat så det luktar toppen och våran värmeljuslykta med kanelolja får inte mysigheten att sjunka precis. Snart är det jul! Nu fattas bara snö.

Igår på kvällen var jag, Matte, Einar och Coffe på bio och såg Saw 4 som bara får en av fyra polkagrisar. 1:an och 2:an är helt klart de snuskigaste, värsta, hemskaste, mest krypande, spyfärdigframkallande skräckfilmer som finns. Precis som en film i den genren ska vara. Denna var mycket mindre "bra" enligt mig men ojoj vad mysigt vi hade det med popcorn i parpaket. Fniss

Imorgon och på söndag, måndag och tisdag ska jag jobba precis som jag gjort lördag, söndag, onsdag, torsdag och idag också.

Nu ska jag kramas med den bästa jag vet!
Trevlig helg!

6 december 2007 - Otursdag

Jobbelijobbelijobb står det på almenackan just nu och det känns toppen!
Dock inte denna dag.. Jag gick min vanliga morgonrunda jag gått nu 3 ggr den senaste veckan. Plötsligt fick jag för mig att jag var skitsen (jag var en timme fel i huvudet). När jag väl var klar hos tanten som har hjälp med ALLT man kan tänka sig så vill hon ta gröt också :S Okej tänkte jag och fixade det. Kanellocket for iväg och försvann spårlöst och strumhjälpmedlet var totalt borta sedan några dagar tillbaka.. Jag stötte till tallrikarna som hänger på väggen som vanligt men den klarade sig idag också tänkte jag. När jag precis är på väg ut genom dörren med jacka och ryggsäck på så kommer jag på att, visst sjutton sopsäcken också. Så in igen och ska tömma den, såklart går handtaget sönder och jag blir tvungen att stoppa den i en till påse. Jag sätter ner sopsäcken på golvet som självklart välter ut. När jag väl knutit ihop det nya paketet ringert telefonen jag har i fickan på tröjan under jackan. Jag reser mig hastigt och kastar upp sopsäcken på soffan när jag känner att den dyra fina tallriken är med i resningen. Nej nej nej tänker jag och "NEEEEJ" skriker tanten. :( Buhu.. Det var bara till att svara i telefonen med en skravlig nästan gråtfärdig röst och berätta om den hemska olyckan för Carro som bara skratta åt mig. Det händer bara bara bara mig sån skit!

På kvällen nu fick jag dock upp humöret när världens bästa Saga kom och lyste upp våran tillvaro.
image6

RSS 2.0