Öppna Landskap ...



Öppna Landskap


Jag trivs bäst när havet svallar, och måsarna ger skri,
när stranden fylls med snäckskal, med havsmusik uti.
När det klara och det enkla, får råda som det vill,
när ja, är ja, och nej, är nej,och tvivlet tiger still.
å binder jag en krans av löv, och lägger den runt närmaste sten,
där runor ristats för vår skull, nån gång för länge sen.
Jag trivs bäst när havet svallar, och måsarna ger skri.








Längtar efter dig


Bild som pappa tagit på stranden i Böda

I hjärtat finns ett rum
som bara är för dig.
Och var jag än tar plats
så finns du här hos mig.

Jag hör din varma röst
som inspelad musik.
Jag lyssnar om igen
för den är helt unik.

I mörker och i ljus
ditt ansikte jag ser.
Ur minnet tar jag fram
de bilder där du ler.

Men bland allt du är för mig
finns något svårt att bära.
- min längtan efter dig
när jag inte har dig nära.

Snart kommer Ulf och Ann-Louise, sen kommer några snyggingar och vi ska umgås och se på fotboll :)

Jag längtar efter mina stjärnor hemöver. Jag vill ha en sommar som när man var liten. Sommarlov, ledig, Öland, Karlshamn, torpet, Östersjöfestivalen... ORKA VARA VUXEN OCH MÅSTE SÅ MYCKET, NEJ!

Nej nu ska jag ta fram Daimtårta och fika med mina svärföräldrar ;) Kul att Emelie, Ellen och Lina är hemma igen btw.

Sooo loooong! XO XO

SUNday



Allt som jag känner och allt jag förstår
Vindarna vänder, drömmen består.
Vi håller varandra när stormarna yr,
finns här intill dej när morgonen gryr

Först och främst måste jag tacka för en underbar midsommar alla godingar! :) Dagen blev som planerad och ännu bättre. Jag bjuder på en bild från förmiddagen när Saga och jag var ute och sprang i våra snygga midsommarkransar och hon i sin nya klänning hon fått av mig.
Eftermiddagen och kvällen.. Ja vad ska man säga?
Solsken
   

Vänner


Ute i skärgården


Midsommardans
    

Lekar
     

Grillning


Mysprat på bryggan
    

Kanotfärder


Sanning eller konsekvens
  

Bästa midsommar´n enligt många, ja det var grejt :)

Idag undrade Ellen om jag ville med till Stenö och sola och bada, men jag ska jobba kl 14. :/ Blir till att sätta på en tvätt och slänga upp lite mer bilder på bilddagboken.

Tack Carola för kommentaren, vad glad jag blir att ni läser och kikar på bilderna :) Jag saknar er.. Eftersom Matte jobbar hela sommaren så kommer vi nog hemåt på sensommaren. Tiden brukar ju gå himla fort så vi hoppas på det nu också, även om vi vill ha en lång skön sommar först också. Haha.

Just ja, mamma och dem kommer nog 1-4 augusti istället.. Ååå. Låt tiden gå som sagt, men lite sakta när man har som allra roligast tack :)

Kram och Puss och Glad sommar alla stjärnor

Midsommardags

None

Det står en man vid portarna på stadens ölcafé
Han spelar på sitt dragspel så att alla sjunger med
Han är glad, alltid lika glad
Alltid samma rader, alltid samma melodi
Ett språk som alla känner, alltid samma cermoni
Han är glad, alltid lika glad
Han står där lika lycklig om regnet öser ner
Och han blir alltid lika glad när alla hänger med


Torsdag den 19 Juni 2008, idag var det bara dags att skriva ner en liten rad. Jag vet inte vad det är när jag ska skriva ner någonting, men jag börjar allt som oftast gråta. Plötsligt nyss började jag få en stor klump i magen och längta hem till Växjö till alla mina gamla vänner, till Karlshamn och mormor och mina underbara släktingar överallt, jag längtar till Öland där pappa sitter i gula stugan och pluggar matte, jag längtar efter mamma och mina bråkiga syskon. Till och med en hårfajt med lillsyrran hade varit mysigt just nu. Jag är så hemmig.. Jag fattar inte hur jag hamnade så långt borta. Förmodligen för att allt som kändes hemma för mig förändrades och det gjorde väl det lättare att ta steget och börja om.
*Klunkar en 2 liters fanta*
Som tur var har man bara hemlängtansdagaritimvis väldigt sällan även om jag dagligen tänker på hur mins nära och kära i södra Sverige har det. Oftast med glädje och lycka för att jag vet att de mår bra och är lyckliga. Andra djuptänkardrygdagar så är det med ångest, vrede och ilska för att jag vill också vara där! Jag vill också vara med och inte missa en dag med några av dem jag älskar mest. Dock är det omöjligt för mig att vara en del av allt jag skulle vilja vara.
JAG ÄR LYCKLIG, de är lyckliga men fy fan vad det suger ibland.................

Ock detta skulle bli ett lyckligt inlägg så nu ska jag berätta om något annat.
Tex i förrgår natt vaknade jag precis efter jag äntligen somnat, efter lång tids vridande, av att Matte sätter sig upp och ropar: "DEN LEVER!!" och pekar på mitt huvve?! Ånej tänker jag som tyvärr är van vid detta fenomen.
Denna gången var det dock lite värre. Det var Sofies grillade kycklingben som levde på min kudde????
"HELLE FÖR I HELVETE, AKTA DIG!" Herre gud.....

Det bästa av allt är att mamma och la famila verkar tänka komma nästa helg? Det vågar jag inte hoppas (fast jag gör det jättemycket!!) för då blir jag så megaledsen om de inte gör det.
Mer toppen: Jag fick mitt nya schema för juli idag med bara bara bara dagar utom söndagarna! Jippiiiie! Snacka om att vi ska slå rekord i grillkvällar i juli. :)

Imorgon btw är en kanondag (midsommarafton!) har jag redan bestämmt. Dagen ser ut som följer:
På morgonen ska jag vakna och ringa svärfar Ulfis och påminna honom om att inte glömma hämta oss innan han åker hem från jobbet. Jag kommer glömma och ringa och han kommer glömma och hämta oss men skit samma.. Det ordnar sig kom vi på, vi vet bara inte hur.
Då åker vi till Bergvik och gör oss Midsommarfina och pyssel. När Ann-Louise slutar jobba så åker vi på kalas i Marma där HenkeBenkeKusin fyller 18 år. Därifrån kommer Maddis och plockar upp oss och vi åker mot Söderhamn.
SEN SKA VI SUUUPA, GRILLA OCH DANSA RUNT STÅNGEN HELA KVÄLLEN OCH NATTEN!
Världens bästa midsommargäng består av: Mig, Therese, Maddis, Mändy och Sofia och så alla andra som ska vara med och fira i Nogges stuga. Hur tråkigt kan det bli?

Lilla Felix och hittat hem och nu är han trygg där han trivs bäst. För mig kommer du alltid ha en speicell plats i kalsonglådan, sötnos.

Lika bra och önska trevlig sommar till alla favoriter! Vem vet när jag skriver nästa gång ;) Haha, föresten kanske inte en kotte kommer att läsa detta för jag känner mig som en svikare som svikit mina troga kanske 10 stammisar Haha :)

PUSSILUSS, btw det är jag som är mannen med dragspelet i sången

RSS 2.0