AfroPytteMoves


Jag och Pellis, som också tänker lämna mig :(

"Spänn rumpan och magen, böjda knän hela tiden!" 
Å shakea rumpan, dra på stövlar, rulla höfter, skaka tuttarna, hälsa på solen och dansa regndans..
Jag råka hamna på Afrodans idag, å vilken upplevelse. Jag kände mig som en gorilla och har nog aldrig rört mig så osexigt i mitt liv. Tur att speglarna var i nacken så det var bara Gud som såg mig!

Efter två kvällspass på jobbet så fick jag en ledig dag. Först sov jag ut ordentligt, sen vart det fika, baguetter med kräftstjärtar och majonäs. Efter det en tripp och handla lite allt möjligt bra och ha och en massa frukt.?
När jag kom hem åt jag jordgubbar, physalis, passionsfrukt och apelsin. Jättekonstigt och galet gott
Nu bara myser jag i min gosoffa och ska snart titta på lite Andra Avenyn. Klurar för fullt om hur jag ska önska semester i sommar. Toksvårt ju.. Å det känns så långt borta, MEN GE MIG! Jippii

Min Pemelie har åkt hem till Norge igen :( Å min Pellen åker till Aus om 10 små dagar. Hallååå. Å Therese å Lina å Amanda bara flyttade iväg utan att fråga. När jag flytta hit var ni ju här å det ingick ju liksom i att bo här. Fattar ni... Näää. :( Kom tillbaka allihopa snart helst.

Idag har vi spanat på tågbills till Metallica som närmar sig med stormsteg. 7 Mars bär det av mot huvudstaden och Globen. Vad ska lilla jag göra där. Omg öronproppar läre fixas. Hittade tågbiljetter dit för alla 4 för 730 cirkus. Kalasbra! Sen är frågan bara hur vi gör med övernattning.. Det kluras på ännu. Om någon har en bra idé om vandrarhem eller så så utlovas en kram från Einar som bonus.

Nu blire vila afrokroppen under filten och invänta träningsvärken.. Den där apdansen och sen löpning på det fick nog varenda liten osynlig muskel att anstänga sig så förmodligen kommer jag se ut som ett kylskåp ett par dagar framöver. Men det gör inget... Jag har ju varit grymt sexig en hel timme idag som får räcka för året ut tror jag.

Jag saknar allihopa hemma och längtar så mycket till sommaren när jag får träffa alla bästa familj, släkt och vänner. Långa avstånd kan skita på sig..

XOXO

RSS 2.0