Julklappsplanen



Bild från förra nyår, snart är vi där igen.. Fy vad tiden går fort..


Emelie M och jag har en plaaaan ihop angående kompisjulfirandet och tänkte att förhoppningsvis läser de som vill vara med våra bloggar :P
Vi tänkte att alla som vill va med köper 1 julklapp (eller flera) till ett värde av ca 150kr. Sen delar vi slumpvis ut dem på något kul sätt när vi har julfirande ihop, så julklappsen liksom inte är till någon speciell utan nåt som passar vem som helst.
Lite opersonligt kanske, men det spar så mycket tid å pengar å grejor om man slipper köpa en åt varje och "vem ska man ge och för hur mycket och vad får man tillbaka".. You name it..
Så får vi ta firandet nån dag i mellandagarna, 27:e eller 28:onde. (Nej Ellen vi har inte glömt din födelsedag! :P)


Om ni vill va med, let us know! Blir liksom inte så jättekul om Emelie och jag ska lotta ut våra egna julklappar till varann men i värsta fall får vi överleva ;) Men vi hoppas såklart på alla dem bästa också vill vara med och fira julen med oss när vi alla är samlade! :) Alla saknas här hemma, å vad jag längtar till jul.

Lyckligt lottad


Å PIGG TJEJ!

Tillbaka till verkligheten efter en helt galen helg med några av de bästa jag vet!
I fredags jobbade jag till 22, första snön och isen hade kommit och jag som är snabb och smidig skulle skynda mig på fest efter jobbet. Gled dit lite snyggt och hann sitta en runda innan vi drog ner på stan. Jag hängde ute i kylan och pratade med några tokar innan jag begav mig hem för att vila inför morgondagens Halloweenfest där vi hade stooora förhoppningar.


Lördagen kom och jag sov riktigt länge för att vara i toppform inför kvällen! Sen åkte jag och handla in nödvädiga saker som chips, stjärnor, dipp, gurka och en proppfull godispåse. Lite efter 17 samlade vi ihop oss och åkte till Sanna i Stugsund för att börja värma upp. Sen spåra det mer och mer. Bilderna säger allt och jag har aldrig skrattat så mycket själv som när jag la in bilderna i söndags... Jiiiises. Jag grät.
Varenda en som var där tror jag bidrog till festen och det kanske var världens galnaste folk.
Världens bästa vänner, nya vänner, jobbarkompisar, festkompanjoner, dryga vänner och framför allt FULLA heltokiga folk!
Jag säger bara vitt vin och julmust, mmmm.. Å ingen taxi kom och vi hade träning för att hålla värmen, haha, alla var så seriösa. De som inte fick åka med gänget fick iaf gå in billigare ;) Jihooo, så värt det.
Jag är rädd att denna kvällen inte går att uppnå, hur ska vi någonsin kunna ha så kul igen?
Min kompisbok är fylld och det syns att den varit med på fest kan man säga, den fick sig en sup.

Underbara Emelie och Lina och Amanda var hemma i helgen. Till helgen kommer Therese och det måste också firas! :)
Jag önskar ni var här jämt, vi har så roligt alltid.

Igår var vi på 2-årskalas och jag fick en godispåse med studsboll, blå ballong och en tuta :)

Nyss busringde nån till mig men jag var för trött för att höra något, kul att någon ägnar mig en tanke på måndagskvällen. :)

Imorgon är jag ledig, då ska jag va med Madeleine och älsklingsAlmis. Vi ska luncha med EllenPellen. Tur att vi alltid finns här än så länge i alla fall. :)

Gonatt alla stjärnor och tack för att ni förgyller mitt liv.

RSS 2.0